Friday, November 21, 2014

Iklan kejap...


Iklan kejap...ada satu Seiko Samurai Titanium ni kawan aku nak jual,apa2 pertanyaan ttg jam ni boleh kontek/whatapp bad - +60 13‑392 0571

Sunday, September 7, 2014

Monday, June 16, 2014

Thursday, May 15, 2014

1094. SEIKO AUTOMATIC (RM350)


Laju 20 minit dalam sejam,perlu calibrate/servis




Friday, May 2, 2014

Paipadom di http://paipadom.blogspot.com/ & facebook page

Assalamualaikum,

...semakin bertambah pulak stok2 paip & aktiviti menjual paip dalam blog jam & fb aku ni sehingga aku fikir sudah tiba masanya untuk aku membuat satu lagi blog berasingan untuk memudahkan urusan...

jadi,untuk peminat2 paip,bolehlah berkunjung ke blog paip aku yang masih dalam peringkat cuba2 di :



& boleh juga berkunjung ke facebook page di :


tengok...like pun belom ada...  :)

Monday, April 14, 2014

ORDER ITEM #160 : OMEGA DYNAMIC PLEXI-GLASS

IKLAN : VINTAGE FOLDING RAYBAN WAYFARER (RM650)



Medium size

Untuk pertanyaan,sila hubungi :

Khairi Bakar : 0199113088

IKLAN : SEIKO DIVERS AUTOMATIC (RM370)


Medium size
Kadang2 berhenti,perlu servis
Untuk pertanyaan,sila hubungi :

Khairi Bakar : 0199113088



Sunday, March 23, 2014

1083. VINTAGE SLIM ZIPPO 1978 (SOLD)


Dalam keadaan seperti baru walaupun dah berumur 36 tahun...sebab tak pernah digunakan...

Thursday, March 13, 2014

1082. 1960's TIMEX 21 JEWELS (RM180)



jarang tengok jam Timex lama yang mempunyai 21 jewels

berfungsi dengan baik

-3 minit dalam 12 jam

ok la tu...

jam tahun 1969 ni bro...

siang tadi aku guna pegi kerja

:)