Monday, February 28, 2011

ORDER ITEM #31 : SEIKO DIVER'S SKX007J AUTOMATIC

SKX007J...huruf J membawa maksud jam ni dipasang di Jepun

disebabkan J tu lah,kawan kita ni nak jam ni...lain sikit dari yang lain walaupun sekali imbas nampak serupa

MADE IN JAPAN

tulis JAPAN lagi kat belakang...

jam ni dah dihantar ke tuan punya minggu lepas...suka betul dia...

BUYER : GLEN TAN,CHERAS.

Sunday, February 27, 2011

557. RADO VOYAGER AUTOMATIC (SOLD)

36mm stainless steel case / goldplated coin bezel

cermin masih bagus,mcm baru kena polish semula,kalau aku ada masa nanti,aku polishlah lagi...

tali baru 20mm bukan dari jenama RADO

berfungsi dengan baik & menepati masa

belum diservis lagi ni...

klik di sini untuk item2 lain

BUYER : KAMAROZAMAN B. DOL,K.TRENGGANU.

Friday, February 25, 2011

ORDER ITEM #30 : CITIZEN PROMASTER & ECO-DRIVE DIVER'S

macam ikan pari je aku tengok...rekabentuk kreatif

BUYER : FAIRIZ MUHAMMAD,CHERAS.

Tuesday, February 22, 2011

556. USED SEIKO SAMURAI DIVER AUTOMATIC (SOLD)

walaupun 2nd hand,jam ni masih nampak macam 2-3 kali pakai je

cermin takde calar,baru check guna eye loop...kat Bintulu ni sekarang tengah musim udang galah

bezel pun dalam keadaan sangat baik...calar halus je...

lepas ni aku nak mandi

jam ni Jepun mari...

lepas mandi nanti,sembahyang maghrib

solid stainless steel

lepas maghrib nanti nak mancing udang galah

mungkin sampai ke tengah malam

talinya takde tanda 'made in china' / china seperti jam2 Seiko Samurai yang dipasang di Malaysia

berfungsi dengan baik

kotak je ada...warranty kad mana entah,takde lagi

ni dia umpan nak pancing udang galah nanti...aku nak mandi dulu
...

......

.........

4 jam berlalu....nilah hasilnya...11 ekor udang midsize & 1 ikan sembilang boy size...hihihih....


BUYER : WERI WIRAL,JAKARTA BARAT,INDONESIA.

Friday, February 11, 2011

555. NEW SEIKO SOLAR (RM480)

diameter 37mm

hardlex crystal

saiz tali 20mm

kotak + jaminan setahun

klik di sini untuk item2 lain

554. NEW SEIKO SOLAR (RM480)

diameter 37mm

hardlex crystal

saiz tali 20mm

kotak + jaminan setahun