Tuesday, July 21, 2009

194. NOS POMAR AUTOMATIC (SOLD)

sapa2 teringin nak pakai Rado Diastar tapi tak cukup bajet tu,aku cadangkan ambik lah jam New Old Stock POMAR ni....all stainless steel tapi taklah secanggih Rado Diastar yg kalis calar casing + cerminnya tu...

ukuran casing 35mm melintang & 41mm menegak / cermin cantik bersegi tapi tak nampak sangat dalam gambar

quick set date function

saiz tali 18mm

berfungsi dgn baik tetapi ketepatan masa takde pulak aku check

BUYER : A.RAHIM HASSAN,KANGAR.

No comments:

Post a Comment

Post a Comment