Saturday, September 5, 2009

polywatch scratch remover

masa order watch opener tools ari tu,beli la polywatch ni sekali 2 bijik...selalu pakai autosol je nak hilangkan kesan calar pada cermin jam plastik...nak jugak merasa pakai benda ni


tak la susah sangat nak gunakannya...letak sikit & gosok dengan kain sampai kesan calar tu hilang...untuk kesan calar yang dalam kena lama sikit menggosoknya sampai jari lenguh...calar yang terlalu dalam takleh hilang pulak...tapi kalau gosok dua tiga jam aku rasa boleh hilang jugak tu...silap2 haus cermin dan terus tembus ke dalam

meh tengok gambar sebelum & selepas cermin jam dibaikpulih :








murah je polywatch ni...rm20 je...tu harga tak termasuk pos le...kalau termasuk pos,harganya berganda...

tapi aku tak jual lah,saja beli untuk guna sendiri...& untuk sembang2 je...

3 comments:

  1. Kesan dia camno bro? Macam autosol tak? Hari tu aku dah nak beli dah. Tapi takot kesannya sama & penggunaan dia pun sama cam autosol. Tu yg tak beli.

    ReplyDelete
  2. perhgh...jauh bezanya...kau tengok la gambar2 sebelum kena polish dengan polywatch...tu dah polish guna autosol la tu...

    ReplyDelete
  3. Kalau gitu, aku kena beli gak polywatch ni. Hehehe... Kos penghantaran yang mahal tu. Hehehe...

    ReplyDelete