Saturday, January 30, 2010

342. NEW SEIKO SAMURAI (SOLD)

kali ni malas nak tulis apa2 description...aku yakin korang tau kehebatan jam ni....hahahaha...aku ngantuk,nak tido....

BUYER : PEMBELI TAK MAHU DIKENALI ATAS SEBAB2 KESELAMATAN hehehe :)

12 comments:

  1. Salah satu jam Seiko yg highly collectible. Dad kira sangat rare dah. Tangkap satu sebelum terlepas...

    ReplyDelete
  2. jam ni aku terjumpa di salah satu kedai jam di tempat aku ni masa aku nak beli Seiko band Z22 & Z20 untuk kawan aku d Sabah...jam ni diletak kat dalam cermin berhampiran kaunter je,bersama jam yang entah apa2,sepatutnya jam ni diletakkan bersama di dalam kabinet cermin khas SEIKO yang juga ada di situ...memang tauke tu tau jual jam je...tak tau SEIKO mana yg org cari2,Seiko Monster pun diletakkan dicelah2 jam yang tak berkualiti/biasa2 je..tapi aku tak bagitau la tauke tu suruh letak kat tempat yang sepatutnya,nanti org lain ambik pulak...hahaha...baik aku ambik gambar & letak dlm blog aku...sapa2 geng jam yang nak beli nanti,aku dgn senang hati boleh tolong beli...

    ReplyDelete
  3. Pergh! Laju tul... Sapa la gerangan yang beruntung nih? Hehehe...

    ReplyDelete
  4. hehehe...buyer dari KL...dia cakap KL pun payah nak cari jam ni skarang...dia nampak je jam ni,terus dia sambar....

    ReplyDelete
  5. alamak...terlepas la..huhu
    agak2 ada lg x stok jam ni kt kedai dia, bro?

    ReplyDelete
  6. x de lg...pupus dah jam tu di bintulu ni.... :)

    ReplyDelete
  7. Adus!! Antara jam yang aku sedang buru.. huhuhu!! Samurai, sumo, landshark, mako, mako 2, submariner, bla2... pergh! byk gik nak complete koleksi diver.. byk juak fulus akan kuar klak..

    ReplyDelete
  8. Aku dah tau sapa gerangan tuannya.... tuannya ialah.... shhhhhhhhhhhhhh....

    ReplyDelete
  9. "siapa yg rampas cintaku"...lalalalala

    ReplyDelete
  10. Eh.... siapa rampas siapa ni? Tak paham aku. Ekekeke...

    ReplyDelete
  11. aku tau sapa tuan dia..sapa nk tau?

    ReplyDelete