Saturday, February 6, 2010

cuti & repair jam....

minggu depan aku cuti sempena Tahun Baru Cina...sebelum tu,5 bijik jam ni aku cadang nak mintak tolong tukang jam kawan aku di semenanjung untuk direpair,itu pun kalau dia tak sibuk

Elgin automatic,pernah dihantar berubat di Sabah...tapi takde spare...

Avia pun pernah dihantar ke tukang jam aku di sini,sama gak kesnya...takde spare

Oris, jam baru dapat semalam,ingat nak simpan utk koleksi sendiri

Roc

Oris datepointer,back cover pulak hilang,sementara tu tutup pakai cermin plastik je...

harap2 la semua ni hidup semula nanti


2 comments:

  1. bleh bgtaw x kt mane nak repair jam vintage?

    ReplyDelete
  2. cuba add Kelab Peminat Jam Vintage Malaysia di facebook & tanya kat situ...harap ada geng2 yg sama area boleh membantu,kalau di Bintulu ni takde yg boleh repair sebab spare part susah dapat...kalau servis je boleh...

    ReplyDelete