Thursday, March 31, 2011

593. NEW RADO DIASTAR AUTOMATIC (RM3000)

pagi tadi notebook aku kena virus + spyware...habis semua gambar2 jam yang aku simpan untuk aku upload sikit2 ke dalam blog rosak...boring betul bila kena macam ni

ingatkan nak remove sendiri kuman2 tu semua ikut pengalaman2 lepas,tapi tak berjaya pula...senang cerita,terus ke kedai komputer...suruh diaorang lagi bagus...nak suruh kawan aku,dia pula letih baru balik dari laut memancing ikan

180 minit masa diperlukan untuk cuci balik notebook aku tu dari virus + spyware,lama tu...baik aku jalan2 bandar...nak balik rumah malas

lepas pekena vanilla shake & roti tuna,terus ke kedai jam kawan aku...tengok2 apa yang dia ada

eh kawan...ini Lado Laista kuat bagus,gua sudah jual 3 woo...itu satu lagi tinggal...lu ambik gambar,kasi jual...kasi lu lui sikit

crown berskru,macam jam diver la pulak...bagus...

solid + berat

2 tahun waranti dia bagi

set lengkap

clasp diperbuat dari titanium...apa motifnya tak tau pulak aku...nak kurangkan berat badan kot


ni dia kalau dibezakan dengan Rado Diastar yang biasa

memang besar

38mm x 48mm

jam 'telur' kata kawan aku

& gambar2 jam ni je ada dalam notebook aku sekarang...lain semua dah rosak

notebook pun dah ok

aku je tak

huh...

klik di sini untuk jam2 yang lain


17 comments:

  1. saya mempunyai jam rado diastar saya ingin menjualnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah jual ke belum? Jika belum.
      WhatsApp gambar pada 0142463036.

      Delete
  2. Saya pun ada rado diastar dan juga ingin menjualnya

    ReplyDelete
  3. puas ati pkai jam rado

    ReplyDelete
  4. Salam.. masih aktif lagi blogger

    ReplyDelete
  5. Salam.. masih aktif lagi blogger

    ReplyDelete
  6. Kurang aktif tapi boleh oder utk jam2 tertentu melalui whatsapp 0198657574

    ReplyDelete
  7. Saya cari tali jam rado Diastar putih original

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya nak jual tali dan body rado diastar putih

      Delete
  8. Saya ada Rado diastar nk jual

    ReplyDelete
  9. Saya nak jual tali dan body jam rado diastar putih

    ReplyDelete
  10. Saya ada jual Jam Rado diastar
    Condition 9/10
    Jam sahaja
    bateri agak low
    Nk jual Dlm Rm3000
    Berminat boleh whatsapp 0175114817
    Dalam whatsapp baru sya bagi gambar

    ReplyDelete
  11. Saya ada jual Jam Rado diastar
    Condition 9/10
    Jam sahaja
    bateri agak low
    Nk jual Dlm Rm3000
    Berminat boleh whatsapp 0175114817
    Dalam whatsapp baru sya bagi gambar

    ReplyDelete