Thursday, February 12, 2009

TISSOT (SOLD)BUYER : FARDILLAH,SIBU.

3 comments:

 1. Salam Bos.. nampaknya jam yang bos pakai ni juga menarik minat ambo lagi sekali.. samada secara tak sengaja atau tak.. tapi mata & taste kita sama! Jam Tissot ni saaangatt sangat sangat sangat cantik! antara yang tercantik yg pernah ambo lihat.. kalau boleh kita org nak jugak lihat boss punya collection. boleh tak boss? agar sama-sama kita apperciate apa yang kita ada & dalam masa yang sama, kita sama-sama kagum dgn apa yg org lain ada; agar bara minat kpd jam vintage ini tetap membara. lawa sunggguhh!!

  ReplyDelete
 2. ...sekali hari tu kan,ada la buyer nak jumpa di hotel...punya la banyak jam aku bawa supaya dia senang nak pilih...dekat 2 jam belek2,jam tissot buruk ni jugak yg dia nak beli & 1 lagi jam auto 'hudson'...mulanya aku berat hati nak jual,yalah koleksi sendiri kan...tp tengok muka kesian jugak sbb dia betul2 nak sgt...jadi aku jual la...sbb kepuasan customer kdg2 membuat aku senang bertolak ansur...punyalah happy dia dpt jam tu...aku tak banyak jam..aku ada 2 bijik je...manual 'Levrette' & Omega Pro Chrono...yg lain semua dah jual & akan dijual...

  ReplyDelete
 3. salam bro.

  dah tersurat. tanya punya tanya, call punya call.. jam ni dah berpindah tangan ke tangan ke tangan lain & ke tangan lain.. akhirnya aku dpt tahu yg jam ni "tidak utk dijual" dari d last seller. ini yg dinamakan tiada rezeki kan.. alhamdulillah. ada hikmah tu.. anyway, thank you bro.

  ReplyDelete